Steel grating, baja Tampilan grating, Marine Lumampah Steel grating - Jiulong

Professional grating solusi supplier. Top grating Produsèn ing China.

Nyuwun supaya

Welcome to perusahaan kita

Babagan awake dhewe

Ningbo Jiulong Machinery Co., Ltd (NJMM)
Apa salah siji saka anjog manufaktur sing spesialisasine ing prodhuksi baja pencet-gandheng grating ing China. Dumunung ing kutha plabuhan misuwur -Ningbo.
Wis lalu lintas trep lan lokasi unggul karo mung 30-minute drive kanggo Nanjing Nanking Nanjing lan mung 25-minute drive kanggo Ningbo Port-port segara misuwur internasional karo kauntungan saka non-silting, jero-banyu lan Ès-free kabeh taun babak.

 

  • a13f8586
  • f43ae8da1

Latest News

  • Forlift operation skill competition
    To celebrate our 25th Anniversary on Oct 27th, our company holds a lot of warming up activities, like Forklift operation skills competition.
  • Our 25th Anniversary!!!
    On 2018 Oct 27th, NJMM celebrates our 25th Anniversary.
  • ngiyataken training operator welder kanggo ngrameke G20
    On the occasion of the G20 summit approaching, the company in order to strengthen the sense of quality, improve product quality, invite the professionanstructor do the professional operating training for the welders operatives.  
  • HOT Juli HOT bal
    10/08 16

    HOT Juli HOT bal

    At early July, the Company Workers’ Union organized lots of ball games, the workers relaxed a lot in the sweating sports    
Tampilan Online Chat!