Babagan awake dhewe

Ningbo Jiulong Machinery Co., Ltd (NJMM)

Apa salah siji saka anjog manufaktur sing spesialisasine ing prodhuksi baja pencet-gandheng grating ing China. Dumunung ing kutha plabuhan misuwur --- Ningbo.

Wis lalu lintas trep lan lokasi unggul karo mung 30-minute drive kanggo Nanjing Nanking Nanjing lan mung 25-minute drive kanggo Ningbo Port --- ing port sea internasional dikenal kanthi kauntungan saka non-silting, jero-banyu lan Ès-free kabeh babak taun.

Founded in 1992, panutup area 25000 meter persegi lan karo wilayah workshop saka 18000 meter, NJMM duwé Alat, teknologi penuh uga Pabrik sugih lan pengalaman Manajemen ing wilayah grating baja pencet-gandheng saka 10 taun. NJMM antarane manufaktur anjog sawetara sing duwe proses produksi kabeh saka prewangan bar kanggo galvanis baja grating.

Ningbo Jiulong Machinery Co., Ltd (NJMM) --- Budaya Company

Vision

Kanggo mimpin ing pasar baja grating, Supplier preferred & warga perusahaan apik.

Karep

Kanggo nyedhiyani ndhuwur kualitas produk & Layanan karo keahlian global;
Kanggo mbangun lingkungan harmonious kanggo karyawan akeh bebarengan karo perusahaan;
Kanggo kontribusi kanggo kamajuan loro industri & masyarakat.

inti Value

Integritas, Team Work, Innovation, Customer Fokus


Tampilan Online Chat!