Teknik Cases

NJMM pasar produk sawijining utamané kanggo Amerika Serikat, UK, Spanyol, Holland, Australia, Selandia Anyar, Jepang, Malaysia, Singapore, Thailand, lan sapiturute

Ing domestik, orane katrangan marketing lan layanan sawijining wis dijamin kabeh propinsi negoro lan digunakake Applied kanggo persil saka proyèk kesuwur.

BP (CHINA BRANCH) PROJECT

Projects BASF kimia

SINOPEC Zhenhai etilena PROJECT IN Ningbo

Ningbo WANHUA Polyurethane PROJECT


Tampilan Online Chat!