pabrik Tour

Pabrik Company

Founded in 1992, panutup area 25000 meter persegi lan karo wilayah workshop saka 18000 meter, Wis lalu lintas trep lan lokasi unggul karo mung 30-minute drive kanggo Nanjing Nanking Nanjing lan mung 25-minute drive kanggo Ningbo Port --- port sea internasional dikenal kanthi kauntungan saka non-silting, jero-banyu lan Ès-free kabeh babak taun.

Equipment Produksi

NJMM wis Alat majeng, teknologi penuh uga sugih Pabrik lan Manajemen pengalaman ing wilayah grating baja pencet-gandheng saka 10 taun. NJMM antarane manufaktur anjog sawetara sing duwe proses produksi kabeh saka prewangan bar kanggo galvanis baja grating.

sb5

Service & Advice

The kanthi cepet saka ilmu modern lan teknologi, pasar kanggo produk lan layanan wis dadi tambah akeh nuntut, supaya njamin kualitas layanan wis sale, perusahaan wis proses pilihan kaku karyawan seleksi anyar, lan menehi macem-macem proyek latihan lan kesempatan kanggo sinau ing luar negeri lan tenaga teknis. Company kanggo "efisien lan efektif, customer pisanan" layanan yakuwi kanggo nyedhiyani saran profesional lan technical support kanggo pelanggan.

Quality Control

Quality urip, ing raos kualitas iku nyawa urip. Mulane, perusahaan wis Ngapikake kualitas produk, lan netepake kualitas lengkap kesadaran account ing Panggonan pisanan. Company karo pribadi testing kualitas profesional lan Testing personel, tujuane kanggo njamin kualitas lan ningkatake daya saing Enterprises.


Tampilan Online Chat!