FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa standar bisa baja NJMM kang grating ketemu?

NJMM bisa fabricate baja grating miturut standar ing kabupaten beda, kayata China: YB / T4001.1-2007, USA: ANSI / NAAMM (MBG531), UK: BS4592 lan ing.

Apa specification saka grating baja bisa NJMM fabricate?

NJMM bisa fabricate sembarang specification saka baja grating kasedhiya, loro ing gambaran inch lan meter gambaran.

Apa sing ukuran panel paling umum bek?

Ing ukuran panel standar sing paling umum yaiku 3'X24 ', 3'X20', 1000X6000mm, 1000X6100mm etc.

Apa sing ukuran garis paling umum bek (dhuwur lan kekandelan)?

Bar paling umum 1 "X 1/8", 1 "X 3/16", 1 "X 3/16", 1 "X 3/16", lan 25X3, 30X3, 32X3, 25X5, 32X5, 35X5, 38X5 etc.

Punapa punika prabédan antarane serrated lan non-serrated bar grating?

Serration wis rampung kanggo resistance slip. Punika grating kang lumahan ndhuwur prewangan bar notched.

finish apa sing ana ing garis grating?

Bar grating rawuh ing ditambani, dicet, hot dip galvanis.

Ora NJMM apa OEM?

Ya.

Arep digarap US?


Tampilan Online Chat!