ngiyataken training operator welder kanggo ngrameke G20

On wusana puncak G20 nyedhak, perusahaan supaya ngiyataken raos kualitas, nambah kualitas produk, ngajak professionanstructor apa latihan operasi profesional kanggo operatives welders.

 


wektu Post: Aug-30-2016
Tampilan Online Chat!