Railing & Stanchion factory and manufacturers | Jiulong

Railing & Stanchion

Short Description:


Detail produk

Tags Product

Miturut kanggo YB / T4001.2-2007, Railing Jiulong Ball-peserta wis dirancang dening dhéwé. Q235 utawa steels kosong kasedhiya, & panas-dip galvanizing kanggo perawatan lumahing. Featuring kuat, instalasi trep, katon elegan, lan apik property anti-korosif benefiting saka daptar acara galvanizing panas. Iku digunakake digunakake ing galangan kapal, bridgework, tanduran daya, petrochemicals, wesi & baja karya, tanduran rereged perawatan, waterworks, Kebon, dalan kotamadya, bandara, wharfs. Etc. Products bisa diprodhuksi minangka saben kasenengan pelanggan 'lan specifications.

perawatan lumahing

Usul perawatan lumahing, panas-dip galvanis, dicet & ditambani kasedhiya, kang panas-dip galvanis dianjurake.

Jinis Jiulong Upright Stanchion

Dipuntedahaken 18 jinis mujur stanchions bisa bu diprodhuksi kanggo pelanggan.

lg2

Wujud Base Borad

GM pit got tutup digawe saka grating karo 50mm saka salib bar Jarak kanggo nambah resistance saka impact.

lg3

Hubungan antarane mangetan & kirim mujur

Post

Railing

Diameter Of Ball Diameter saka Post Jinis Handrail Jinis melintang Lever
66 42,3 33,5 × 3.25 L = 6000mm 26.8 × 2.75 L = 6000mm
78 48 42,3 × 3.25 L = 6000mm 33,5 × 3.25 L = 6000mm

lg4

 


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!