Stair Tread-JT6 factory and manufacturers | Jiulong

Stair Tapak-JT6

Short Description:


Detail produk

Tags Product

Longta tangga  ngidhak digawe saka baja grating, & digunakake digunakake ing sembarang andha baja. Featuring gampang instalasi, struktur kuwat & katon estetis, & permeabilitas banyu. Kita bisa fabricate ing kasepakatan karo requirment cutomers '.

Jinis Stair ngidhak

Jinis Tapak: JT6
Nosing: vèrtikal Striped Plate Nosing
Mounting: bolted mbenakake

 

Jinis Stair ngidhak

ttb10

packing

ttb11


Sinau Steel grating

Steel grating Standard

Standard Material Steel Standard galvanizing Hot
China: YB / T4001.1-2007 China: GB700-2006 China: GB / T13912-2002
USA: ANSI / NAAMM USA: ASTM (A36) USA: ASTM (A123)
UK: BS4592 UK: BS4360 (43A) UK: BS729
Australia: AS1657 Australia: AS3679 Australia: AS1650

ggb7
1. Bearing bar pitches uga 12.5 15, 20, 30,32.5,34.3, 40,60mm, kang 30mm & 40mm sing dianjurake. 
2. Cross bar pitches uga 38,50,60, kanggo 100mm, kang 50mm & 100mm sing dianjurake. 
3. Mlebu ing wangun saka prewangan bar. F - gaya Plain (bisa dilirwakaké ing simbol saka baja grating); S - gaya Serrated; Aku - Aku-wangun gaya 
4. Mlebu perawatan lumahing. G - galvanizing Hot (bisa dilirwakaké ing simbol saka baja grating); P - Painted; U - ditambani

 

Kothak APLIKASI:
1. industri kimia cahya / Petro-kimia / Machinery kimia industri / Textile / Port engineering
2.Oil lan pelumas kimia / Agriculture peternakan / Horticulture / industri Steel / sampah disposale
3.Food Processing / Akuatik breeding / industri Fertiliazer / Phamaceutical industri / Parking persil
tetanduran 4.Cement / refinery Oil / Mining lan refinery / Power tetanduran / utilties Public
5.Marine engineering / industri Shipbuilding / materi Construction / Defense proyèk / proyèk Airport
6.Water pembuangan tetanduran / limbah / Paper lan industri pulp / Construction industri / industri Transportation / Automotive industry
umum migunakake grating:
Flooring catwalks Mezzanines / decking Stair ngidhak Fencing
Wikipedia jubin bin Ramps Docks Trench isine Window lan mesin pengawal aman 
rak Entilation rak layar Storage Suspended got ceiling pit tutup Wash  

Jinis Steel grating

Comparison of Feature:

 ggb2  ggb3  ggb4

Blaka Salah siji sing paling wiyar dipigunakaké grating, kasedhiya kanggo jogan, trotoar, dranage pit tutup, tangga tapak, etc.

Serrated: Luwih non-gondhelan property & safety tinimbang grating kosong.

Aku wangun-: Korek, liyane ekonomi lan praktis tinimbang grating kosong.

TIM20180920172336


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!