Baja Grating, baja Driveway Grating, Kelautan Leumpang baja Grating - Jiulong

Profésional grating solusi supplier. Top grating produsén di Cina.

Menta hiji urutan

Wilujeng sumping di parusahaan urang

Tentang Kami

Ningbo Jiulong mesin Manufaktur Co., Ltd (NJMM)
Dupi salah sahiji ngarah pabrik specializing dina ngahasilkeun waja pencét-dilas grating di Cina. Lokasina di kota palabuan kawentar -Ningbo.
Cai mibanda lalulintas merenah tur lokasi punjul kalayan ngan 30-menit drive ka Bandara Internasional Lishe Ningbo na ngan 25-menit drive mun Ningbo Port-port laut kawentar internasional jeung kauntungan tina non-silting, jero-cai jeung és-gratis sadayana sataun buleud.

 

  • a13f8586
  • f43ae8da1

Bérita paling énggal

  • Forlift operation skill competition
    To celebrate our 25th Anniversary on Oct 27th, our company holds a lot of warming up activities, like Forklift operation skills competition.
  • Our 25th Anniversary!!!
    On 2018 Oct 27th, NJMM celebrates our 25th Anniversary.
  • nguatkeun latihan operator welder ngagungkeun ka G20
    On the occasion of the G20 summit approaching, the company in order to strengthen the sense of quality, improve product quality, invite the professionanstructor do the professional operating training for the welders operatives.  
  • Panas Juli panas bal
    At early July, the Company Workers’ Union organized lots of ball games, the workers relaxed a lot in the sweating sports    
WhatsApp Online Chat!