rékayasa Kasus

NJMM pasar produk na utamana mah pikeun AS, UK, Spanyol, Walanda, Australia, Selandia Anyar, Jepang, Malaysia, Singapura, Thailand, jeung sajabana

Dina domestik, wengkuan pamasaran jeung layanan na geus katutup sadayana propinsi nasional tur lega dilarapkeun ka kavling proyék renowned.

BP (Cina Cabang) proyék

SAWANGAN BASF kimiawi

SINOPEC ZHENHAI étiléna proyék IN NINGBO

NINGBO WANHUA POLYURETHANE proyék


WhatsApp Online Chat!