pabrik Tour

Kilang kitu parusahaan

Diadegkeun dina taun 1992, ngawengku wewengkon 25000 méter pasagi sarta kalawan aréa workshop ngeunaan 18000 méter pasagi, Cai mibanda lalulintas merenah tur lokasi punjul kalayan ngan 30-menit drive ka Bandara Internasional Lishe Ningbo na ngan 25-menit drive mun Ningbo Port --- port laut internasional kawentar ku Kauntungannana non-silting, jero-cai jeung és-gratis sadayana babak sataun.

Equipment produksi

NJMM boga equipments canggih, téhnologi full-fledged ogé euyeub pabrik sarta manajemén pangalaman di wewengkon grating baja pencét-dilas leuwih 10 taun. NJMM nyaeta diantara pabrik anjog sababaraha anu boga proses produksi sakabéh ti bearing bar ka galvanized baja grating.

sb5

Service & Saran

The ngembangkeun gancang tina elmu modern jeung téhnologi, pasar pikeun produk jeung jasa geus jadi beuki nuntut, guna mastikeun kualitas layanan pre-diobral, pausahaan boga proses Pilihan rigorous karyawan recruits anyar, jeung nyadiakeun rupa-rupa latihan pakasaban sarta kasempetan pikeun diajar di mancanagara tur tanaga teknis. Parusahaan keur "efisien sarta efektif, customer munggaran" jasa tujuan pikeun nyadiakeun nasihat profésional sarta rojongan teknis ka konsumén.

Control kualitas

Kualitas anu nyawa, rasa kualitas teh jiwa hirup. Kituna, pausahaan geus ngaronjatkeun kualitas produk, sarta ngadegkeun kualitas pinuh kasadaran brand di tempat munggaran. Parusahaan ku parabot nguji kualitas profésional sarta uji coba tanaga, maksud téh pikeun ngajamin kualitas tur ningkatkeun daya saing usaha.


WhatsApp Online Chat!