FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Naon baku bisa baja NJMM urang grating papanggih?

NJMM tiasa fabricate baja grating nurutkeun standar di wilayah béda, kayaning Cina: YB / T4001.1-2007, AS: ANSI / NAAMM (MBG531), UK: BS4592 jeung saterusna.

Naon spésifikasi of grating baja tiasa NJMM fabricate?

NJMM tiasa fabricate sagala spésifikasi tina baja grating sadia, boh di pedaran inci sarta métrik pedaran.

Naon anu ukuran panel ilahar bisi?

The ukuran panel standar paling umum nyaéta 3'X24 ', 3'X20', 1000X6000mm, 1000X6100mm jsb

Naon anu ukuran bar ilahar bisi (jangkungna sarta ketebalan)?

Bar paling umum nyaéta 1 "X 1/8", 1 "X 3/16", 1 "X 3/16", 1 "X 3/16", sarta 25X3, 30X3, 32X3, 25X5, 32X5, 35X5, 38X5 jsb

Naon nya éta selisih serrated sarta non-serrated bar grating?

Serration dipigawé pikeun lalawanan dieunakeun. Hal ieu grating nu boga surfaces luhur tina bearing bar notched.

rengse naon ditawarkeun dina bar grating?

Bar grating asalna di untreated, dicét, panas dip galvanized.

Teu NJMM do OEM?

Sumuhun.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat!