nguatkeun latihan operator welder ngagungkeun ka G20

Dina kasempetan nu gempungan G20 approaching, parusahaan dina raraga nguatkeun rasa kualitas, ngaronjatkeun kualitas produk, diondang professionanstructor nu ngalakukeun latihan operasi profésional pikeun operatives welders.

 


waktos pos: Aug-30-2016
WhatsApp Online Chat!