Railing & Stanchion factory and manufacturers | Jiulong

Cekelanana tangga & Stanchion

Pondok Description:


jéntré produk

Tags produk

Nurutkeun kana YB / T4001.2-2007, cekelanana tangga Jiulong Ball-gabungan anu dirancang ku sorangan. Q235 atanapi steels polos séjén nu sadia, & panas-dip galvanizing kanggo treatment permukaan. Featuring katahanan, instalasi merenah, penampilan elegan, jeung alus milik anti corrosive benefiting ti dip galvanizing panas. Hayu urang loba dipaké di tempat nyieun atawa ngalereskeun parahu, bridgework, pabrik kakuatan, petrochemicals, beusi & baja karya, pabrik perlakuan kokotor, waterworks, Kebon, jalan kota, bandara, wharfs. Jsb Produk bisa dijieun salaku per syarat konsumén 'sarta spésifikasi.

Treatment permukaan

Ngeunaan perlakuan permukaan, anu panas-dip galvanized, dicét & untreated nu sadia, diantarana nu panas-dip galvanized disarankeun.

Jenis Jiulong orientasi tegak Stanchion

handap 18 rupa orientasi tegak stanchions tiasa bu dijieun pikeun konsumén.

lg2

Bentuk Base Borad

GM pit drainase panutup umumna dijieun tina grating kalawan 50mm tina cross bar pitch kana ningkatkeun daya tahan tina dampak.

lg3

Hubungan antara cekelanana tangga & pos orientasi tegak

kalungguhan

cekelanana tangga

Diaméter Ball Diaméter Post Jenis Handrail Jenis Transverse Lever
66 42,3 33,5 × 3,25 L = 6000mm 26,8 × 2,75 L = 6000mm
78 48 42,3 × 3,25 L = 6000mm 33,5 × 3,25 L = 6000mm

lg4

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!