STAINLESS STEEL GRATING factory and manufacturers | Jiulong

Steel baja GRATING

Pondok Description:


jéntré produk

Tags produk

Diajar Steel Grating

Baja Grating Standar

Standar Bahan baja Standar galvanizing panas
Cina: YB / T4001.1-2007 Cina: GB700-2006 Cina: GB / T13912-2002
AS: ANSI / NAAMM AS: ASTM (A36) AS: ASTM (A123)
UK: BS4592 UK: BS4360 (43A) UK: BS729
Australia: AS1657 Australia: AS3679 Australia: AS1650

ggb7
1. bearing bar pitches bisa jadi 12,5 nepi ka 15, 20, 30,32.5,34.3, 40,60mm, nu 30mm & 40mm nu dianjurkeun. 
2. Palang bar pitches bisa jadi 38,50,60, mun 100mm, nu 50mm & 100mm nu dianjurkeun. 
3. Sign sahiji bentuk bearing bar. F - gaya Userboxtop (bisa jadi disingkahkeun dina lambang baja grating); S - gaya Serrated; I - I-bentuk gaya 
4. Sign perlakuan permukaan. G - galvanizing Hot (bisa jadi disingkahkeun dina lambang baja grating); P - dicét; U - untreated

 

Widang aplikasi:
1. industri kimia Lampu / Petro-kimia / mesin kimia industri / Tekstil / Port rékayasa
2.Oil jeung gajih kimia / Tatanén Peternakan / Hortikultura / industri Steel / Runtah disposale
3.Food ngolah / Akuatik beternak / industri Fertiliazer / Phamaceutical industri / Parkir kavling
tatangkalan 4.Cement / kilang lisah Minyak / Pertambangan sarta kilang lisah / Power tutuwuhan / utilties Public
5.Marine rékayasa / industri Shipbuilding / bahan Konstruksi / Pertahanan proyék / proyék Airport
6.Water pembuangan tutuwuhan / kokotor / Paper jeung industri bubur / Konstruksi industri / industri Transportasi / industri Automotive
umum kagunaan tina GRATING:
Flooring Catwalks Mezzanines / decking Stair kembangan Anggar
Kolong floors bin Ramps Docks Trench nyertakeun Jandela na mesin penjaga aman 
kabaya Entilation kabaya layar Panyimpenan ditunda drainase siling pit panutup Nyeuseuh  

Jenis Steel Grating

Babandingan Feature:

 ggb2  ggb3  ggb4

Polos: Salah sahiji nu paling loba dipaké grating, sadia pikeun flooring, trotoar, dranage pit panutup, stair kembangan, jsb

Serrated: Leuwih alus non-skid harta & kaamanan ngabandingkeun kana grating polos.

Kuring bentuk-: torek, leuwih ekonomis jeung praktis ngabandingkeun kana grating polos.

TIM20180920172336


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!