Dratnage Pit / Trench Cover factory and manufacturers | Jiulong

Dratnage Pit / Trench Cover

Short Description:


Detail produk

Tags Product

Dratnage Pit / Trench Cover
1. tutup trench grating digunakake ing walkwaykuva, sleretan dalan, latar utawa konstruksi liyane. Digunakake minangka tutup kanggo trench got, wireway, sepur, pit online, etc. Hot-dip-galvanizing kanggo perawatan lumahing.
2. grating tutup trench dumadi dening fram tetep & tutup grating dipindhah. Iku bisa nyatet minangka GT & GU ing syarat-syarat struktur sing beda.
3. tutup pit grating digunakake ing nyekel basin, wedhi endhepan trap, draining uga, & sink bolongan kanggo dalan, park & proyek sipil liyane. Iku umume dirancang minangka evertile & amba wiwitan-mandeg sawijining 110 °. The grating karo pin peserta ora mung apik kanggo njaga marang nyolong nanging uga menakake prosedur construction.

 Kelas Loading kanggo got Trench / Pit Cover

Kelas Load

Kanthi Laden (kg)

Back Single-wheel Load (KN)

Wheel-meksa Area a × b (mm2)

T-25

25,000

100

200 × 500

T-20

20,000

80

200 × 500

T-14

14,000

56

200 × 500

T-6

6,000

24

200 × 240

T-2

2,000

8

200 × 160

Sinau Steel grating

Steel grating Standard

Standard Material Steel Standard galvanizing Hot
China: YB / T4001.1-2007 China: GB700-2006 China: GB / T13912-2002
USA: ANSI / NAAMM USA: ASTM (A36) USA: ASTM (A123)
UK: BS4592 UK: BS4360 (43A) UK: BS729
Australia: AS1657 Australia: AS3679 Australia: AS1650

ggb7
1. Bearing bar pitches uga 12.5 15, 20, 30,32.5,34.3, 40,60mm, kang 30mm & 40mm sing dianjurake. 
2. Cross bar pitches uga 38,50,60, kanggo 100mm, kang 50mm & 100mm sing dianjurake. 
3. Mlebu ing wangun saka prewangan bar. F - gaya Plain (bisa dilirwakaké ing simbol saka baja grating); S - gaya Serrated; Aku - Aku-wangun gaya 
4. Mlebu perawatan lumahing. G - galvanizing Hot (bisa dilirwakaké ing simbol saka baja grating); P - Painted; U - ditambani

 

Kothak APLIKASI:
1. industri kimia cahya / Petro-kimia / Machinery kimia industri / Textile / Port engineering
2.Oil lan pelumas kimia / Agriculture peternakan / Horticulture / industri Steel / sampah disposale
3.Food Processing / Akuatik breeding / industri Fertiliazer / Phamaceutical industri / Parking persil
tetanduran 4.Cement / refinery Oil / Mining lan refinery / Power tetanduran / utilties Public
5.Marine engineering / industri Shipbuilding / materi Construction / Defense proyèk / proyèk Airport
6.Water pembuangan tetanduran / limbah / Paper lan industri pulp / Construction industri / industri Transportation / Automotive industry
umum migunakake grating:
Flooring catwalks Mezzanines / decking Stair ngidhak Fencing
Wikipedia jubin bin Ramps Docks Trench isine Window lan mesin pengawal aman 
rak Entilation rak layar Storage Suspended got ceiling pit tutup Wash  

Jinis Steel grating

Comparison of Feature:

 ggb2  ggb3  ggb4

Blaka Salah siji sing paling wiyar dipigunakaké grating, kasedhiya kanggo jogan, trotoar, dranage pit tutup, tangga tapak, etc.

Serrated: Luwih non-gondhelan property & safety tinimbang grating kosong.

Aku wangun-: Korek, liyane ekonomi lan praktis tinimbang grating kosong.

TIM20180920172336


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!