GM Drainage Pit Cover factory and manufacturers | Jiulong

GM got Pit Cover

Short Description:


  • Payment Terms: L/C,D/A,D/P,T/T
  • port of loading: ningbo
  • delivery time: 10-15days
  • certification: CE,ISO9001-2015,ISO14001 and OHSAS18001
  • Detail produk

    Tags Product

    GM got Pit Cover

    GM pit got tutup digawe saka grating karo 50mm saka salib bar Jarak kanggo nambah resistance saka impact.

    Kelas Loading kanggo got Trench / Pit Cover

    Kelas Load

    Kanthi Laden (kg)

    Back Single-wheel Load (KN)

    Wheel-meksa Area a × b (mm2)

    T-25

    25,000

    100

    200 × 500

    T-20

    20,000

    80

    200 × 500

    T-14

    14,000

    56

    200 × 500

    T-6

    6,000

    24

    200 × 240

    T-2

    2,000

    8

    200 × 160

    Sinau Steel grating

    Steel grating Standard

    Standard Material Steel Standard galvanizing Hot
    China: YB / T4001.1-2007 China: GB700-2006 China: GB / T13912-2002
    USA: ANSI / NAAMM USA: ASTM (A36) USA: ASTM (A123)
    UK: BS4592 UK: BS4360 (43A) UK: BS729
    Australia: AS1657 Australia: AS3679 Australia: AS1650

    ggb7
    1. Bearing bar pitches uga 12.5 15, 20, 30,32.5,34.3, 40,60mm, kang 30mm & 40mm sing dianjurake. 
    2. Cross bar pitches uga 38,50,60, kanggo 100mm, kang 50mm & 100mm sing dianjurake. 
    3. Mlebu ing wangun saka prewangan bar. F - gaya Plain (bisa dilirwakaké ing simbol saka baja grating); S - gaya Serrated; Aku - Aku-wangun gaya 
    4. Mlebu perawatan lumahing. G - galvanizing Hot (bisa dilirwakaké ing simbol saka baja grating); P - Painted; U - ditambani

     

    Kothak APLIKASI:
    1. industri kimia cahya / Petro-kimia / Machinery kimia industri / Textile / Port engineering
    2.Oil lan pelumas kimia / Agriculture peternakan / Horticulture / industri Steel / sampah disposale
    3.Food Processing / Akuatik breeding / industri Fertiliazer / Phamaceutical industri / Parking persil
    tetanduran 4.Cement / refinery Oil / Mining lan refinery / Power tetanduran / utilties Public
    5.Marine engineering / industri Shipbuilding / materi Construction / Defense proyèk / proyèk Airport
    6.Water pembuangan tetanduran / limbah / Paper lan industri pulp / Construction industri / industri Transportation / Automotive industry
    umum migunakake grating:
    Flooring catwalks Mezzanines / decking Stair ngidhak Fencing
    Wikipedia jubin bin Ramps Docks Trench isine Window lan mesin pengawal aman 
    rak Entilation rak layar Storage Suspended got ceiling pit tutup Wash  

    Jinis Steel grating

    Comparison of Feature:

     ggb2  ggb3  ggb4

    Blaka Salah siji sing paling wiyar dipigunakaké grating, kasedhiya kanggo jogan, trotoar, dranage pit tutup, tangga tapak, etc.

    Serrated: Luwih non-gondhelan property & safety tinimbang grating kosong.

    Aku wangun-: Korek, liyane ekonomi lan praktis tinimbang grating kosong.

    TIM20180920172336


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!