GT Trench Cover factory and manufacturers | Jiulong

GT Trench Cover

Short Description:


  • Payment Terms: L/C,D/A,D/P,T/T
  • port of loading: ningbo
  • delivery time: 10-15days
  • certification: CE,ISO9001-2015,ISO14001 and OHSAS18001
  • Detail produk

    Tags Product

    GT Trench Cover

    Tutup trench 1.GT cocok kanggo kabeh dalan thoes, kang ora rame, kalebu dalan. Nyingkiri aring bebaya saka unclosing, supaya meneng kudu digunakake kanggo mbenakake.
    2.JGxxx / 30/100 umume diadopsi, & jinis Gratings uga kudu kasedhiya. The grating karo 50mm saka garis salib cocok kanggo trench thoes isine digunakake ing panggonan umum. Yen serrated & I-garis needed, iku kudu tundhuk kaputusan Final digawe dening suppiler & panuku.

    Sinau Steel grating

    Steel grating Standard

    Standard Material Steel Standard galvanizing Hot
    China: YB / T4001.1-2007 China: GB700-2006 China: GB / T13912-2002
    USA: ANSI / NAAMM USA: ASTM (A36) USA: ASTM (A123)
    UK: BS4592 UK: BS4360 (43A) UK: BS729
    Australia: AS1657 Australia: AS3679 Australia: AS1650

    ggb7
    1. Bearing bar pitches uga 12.5 15, 20, 30,32.5,34.3, 40,60mm, kang 30mm & 40mm sing dianjurake. 
    2. Cross bar pitches uga 38,50,60, kanggo 100mm, kang 50mm & 100mm sing dianjurake. 
    3. Sign of the shape of bearing bars. F - Plain style (may be omitted in the symbol of steel grating); S - Serrated style; I – I-shape style 
    4. Sign of surface treatment. G - Hot galvanizing (may be omitted in the symbol of steel grating); P - Painted; U – untreated

     

    Kothak APLIKASI:
    1. industri kimia cahya / Petro-kimia / Machinery kimia industri / Textile / Port engineering
    2.Oil lan pelumas kimia / Agriculture peternakan / Horticulture / industri Steel / sampah disposale
    3.Food Processing / Akuatik breeding / industri Fertiliazer / Phamaceutical industri / Parking persil
    tetanduran 4.Cement / refinery Oil / Mining lan refinery / Power tetanduran / utilties Public
    5.Marine engineering / industri Shipbuilding / materi Construction / Defense proyèk / proyèk Airport
    6.Water pembuangan tetanduran / limbah / Paper lan industri pulp / Construction industri / industri Transportation / Automotive industry
    umum migunakake grating:
    Flooring catwalks Mezzanines / decking Stair ngidhak Fencing
    Wikipedia jubin bin Ramps Docks Trench isine Window lan mesin pengawal aman 
    rak Entilation rak layar Storage Suspended got ceiling pit tutup Wash  

    Jinis Steel grating

    Comparison of Feature:

     ggb2  ggb3  ggb4

    Blaka Salah siji sing paling wiyar dipigunakaké grating, kasedhiya kanggo jogan, trotoar, dranage pit tutup, tangga tapak, etc.

    Serrated: Luwih non-gondhelan property & safety tinimbang grating kosong.

    Aku wangun-: Korek, liyane ekonomi lan praktis tinimbang grating kosong.

    TIM20180920172336


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!