Railing & Stanchion factory and manufacturers | Jiulong

Railing & Stanchion

Short Description:


  • Payment Terms: L/C,D/A,D/P,T/T
  • port of loading: ningbo
  • delivery time: 10-15days
  • certification: CE,ISO9001-2015,ISO14001 and OHSAS18001
  • Detail produk

    Tags Product

    Miturut kanggo YB / T4001.2-2007, Railing Jiulong Ball-peserta wis dirancang dening dhéwé. Q235 utawa steels kosong kasedhiya, & panas-dip galvanizing kanggo perawatan lumahing. Featuring kuat, instalasi trep, katon elegan, lan apik property anti-korosif benefiting saka daptar acara galvanizing panas. Iku digunakake digunakake ing galangan kapal, bridgework, tanduran daya, petrochemicals, wesi & baja karya, tanduran rereged perawatan, waterworks, Kebon, dalan kotamadya, bandara, wharfs. Etc. Products bisa diprodhuksi minangka saben kasenengan pelanggan 'lan specifications.

    perawatan lumahing

    Usul perawatan lumahing, panas-dip galvanis, dicet & ditambani kasedhiya, kang panas-dip galvanis dianjurake.

    Jinis Jiulong Upright Stanchion

    Dipuntedahaken 18 jinis mujur stanchions bisa bu diprodhuksi kanggo pelanggan.

    lg2

    Wujud Base Borad

    GM pit got tutup digawe saka grating karo 50mm saka salib bar Jarak kanggo nambah resistance saka impact.

    lg3

    Hubungan antarane mangetan & kirim mujur

    Post

    Railing

    Diameter Of Ball Diameter saka Post Jinis Handrail Jinis melintang Lever
    66 42,3 33,5 × 3.25 L = 6000mm 26.8 × 2.75 L = 6000mm
    78 48 42,3 × 3.25 L = 6000mm 33,5 × 3.25 L = 6000mm

    lg4

     


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!