Compound Steel Grating factory and manufacturers | Jiulong

Senyawa Steel grating

Short Description:


Detail produk

Tags Product

Senyawa Steel grating
1. Compund grating baja dumadi saka piring checkered ing lumahing nutup & baja grating karo kemampuan ngecakup tartamtu.
2. Senyawa grating baja iki kawangun saka sembarang tipe baja grating lan checkered piring ing thicknesses beda. The grating saka JG323 / 40/100, JG253 / 30/100 utawa JG323 / 60/100 umume digunakake minangka support piring & piring checkered karo kekandelan 3mm digunakake minangka ndhuwur piring, nalika piring 4mm, 5mm utawa kekandelan 6mm bisa uga digunakake andhedasar pelanggan '.
3. kaku Minangka termal bisa gawé wangun distorsi kanggo senyawa baja grating sawise galvaning perawatan panas-dip, utamané nalika milih let gedhe grating, iku ora gampang kanggo nggawe Gamelan. Dadi manungsa waé kudu mbayar yen milih jinis grating.

SIGN senyawa STEEL grating

fh2

 

Sinau Steel grating

Steel grating Standard

Standard Material Steel Standard galvanizing Hot
China: YB / T4001.1-2007 China: GB700-2006 China: GB / T13912-2002
USA: ANSI / NAAMM USA: ASTM (A36) USA: ASTM (A123)
UK: BS4592 UK: BS4360 (43A) UK: BS729
Australia: AS1657 Australia: AS3679 Australia: AS1650

ggb7
1. Bearing bar pitches uga 12.5 15, 20, 30,32.5,34.3, 40,60mm, kang 30mm & 40mm sing dianjurake. 
2. Cross bar pitches uga 38,50,60, kanggo 100mm, kang 50mm & 100mm sing dianjurake. 
3. Mlebu ing wangun saka prewangan bar. F - gaya Plain (bisa dilirwakaké ing simbol saka baja grating); S - gaya Serrated; Aku - Aku-wangun gaya 
4. Mlebu perawatan lumahing. G - galvanizing Hot (bisa dilirwakaké ing simbol saka baja grating); P - Painted; U - ditambani

 

Kothak APLIKASI:
1. industri kimia cahya / Petro-kimia / Machinery kimia industri / Textile / Port engineering
2.Oil lan pelumas kimia / Agriculture peternakan / Horticulture / industri Steel / sampah disposale
3.Food Processing / Akuatik breeding / industri Fertiliazer / Phamaceutical industri / Parking persil
tetanduran 4.Cement / refinery Oil / Mining lan refinery / Power tetanduran / utilties Public
5.Marine engineering / industri Shipbuilding / materi Construction / Defense proyèk / proyèk Airport
6.Water pembuangan tetanduran / limbah / Paper lan industri pulp / Construction industri / industri Transportation / Automotive industry
umum migunakake grating:
Flooring catwalks Mezzanines / decking Stair ngidhak Fencing
Wikipedia jubin bin Ramps Docks Trench isine Window lan mesin pengawal aman 
rak Entilation rak layar Storage Suspended got ceiling pit tutup Wash  

Jinis Steel grating

Comparison of Feature:

 ggb2  ggb3  ggb4

Blaka Salah siji sing paling wiyar dipigunakaké grating, kasedhiya kanggo jogan, trotoar, dranage pit tutup, tangga tapak, etc.

Serrated: Luwih non-gondhelan property & safety tinimbang grating kosong.

Aku wangun-: Korek, liyane ekonomi lan praktis tinimbang grating kosong.

TIM20180920172336


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!