инженеринг случаи

NJMM ги продава своите производи, главно во САД, Велика Британија, Шпанија, Холандија, Австралија, Нов Зеланд, Јапонија, Малезија, Сингапур, Тајланд, итн

Во домашни, неговиот обем маркетинг и услуги се опфатени сите провинции на национално ниво и широко се применува во многу познати проекти.

BP (CHINA гранка) ПРОЕКТ

BASF ХЕМИСКИ ПРОЕКТИ

SINOPEC Zhenhai етилен ПРОЕКТОТ во Ningbo

Ningbo Wanhua Полиурена ПРОЕКТОТ


WhatsApp Онлајн Chat!