фабрика турнеја

Друштвото Фабрика

Основана во 1992 година, со површина од 25.000 квадратни метри и со работилница површина од 18.000 квадратни метри, има удобен сообраќај и се чувствувате локација, со само 30 минути возење до меѓународниот аеродром Ningbo Lishe, а само 25-минутно возење до Ningbo пристаниште --- на познатиот меѓународен морско пристаниште со предност на не-кал, длабоко вода и мраз во текот на годината.

Опремата за производство

NJMM има напредна опрема, полноправно технологија, како и богата производство и управување со искуство во прес-заварени челични хелиум површина над 10 години. NJMM е меѓу неколку водечки производители кои имаат на целиот производствен процес, од лого бар да галванизиран челик хелиум.

sb5

Сервис и Совети

На брзиот развој на модерната наука и технологија, на пазарот за производи и услуги станаа се повеќе се бара, со цел да се обезбеди квалитетот на пред-продажба на услуги, компанијата има ригорозен процес на селекција на нови вработени регрути, и обезбедува спектар на обука за работа и можности да студираат во странство и технички персонал. Компанијата на "ефикасна и ефективна, прв клиент" услуга има за цел да обезбеди стручни совети и техничка поддршка на клиентите.

контрола на квалитет

Квалитет е животот, во смисла на квалитет е душата на животот. Поради тоа, компанијата е подобрување на квалитетот на производот, и да се воспостави целосен квалитет бренд на свеста во на прво место. Компанија со професионални алатки за тестирање на квалитет и тестирање на персоналот, целта е да се гарантира квалитетот и подобрување на конкурентноста на претпријатија.


WhatsApp Онлајн Chat!