Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Што стандард може челик хелиум NJMM е да се исполнат?

NJMM може да се произведат челик хелиум во согласност со стандардите во различни земји, како што се Кина: YB / T4001.1-2007, САД: ANSI / NAAMM (MBG531), Велика Британија: BS4592 и така натаму.

Што спецификација на челик хелиум може NJMM фабрикувам?

NJMM може да се произведат и спецификациите на челик хелиум на располагање, и во инчи опис и метрички опис.

Кои се најчесто порибено големини панел?

Најчестите стандардни димензии на панелот се 3'X24, 3'X20, 1000X6000mm, 1000X6100mm итн

Кои се најчесто порибено бар димензии (висина и дебелина)?

Најчестите барови се 1 "x 1/8", 1 "X 3/16", 1 "X 3/16", 1 "X 3/16" и 25X3, 30X3, 32X3, 25X5, 32X5, 35X5, 38X5 итн

Која е разликата помеѓу назабени и не-назабени лента хелиум?

Назабување е направено за отпорност на лизгање. Се хелиум кој има на врвот површини на лого барови notched.

Кои бои се понудени на бар хелиум?

Бар хелиум доаѓа во не се лекува, обоен, топло поцинкувани.

Прави NJMM OEM?

Да.

Сакаат да работат со САД?


WhatsApp Онлајн Chat!