Rreth nesh

Ningbo Jiulong Makineri Prodhim Co, Ltd (NJMM)

Është një nga prodhuesit kryesorë të specializuar në prodhimin e shtyp-ngjitur çeliku i bezdisshëm në Kinë. E vendosur në qytetin e famshme port --- Ningbo.

Ajo ka trafiku i përshtatshëm dhe vend të lartë vetëm me makinë 30-minuta në Aeroportin Ndërkombëtar Ningbo Lishe dhe vetëm makinë 25-minuta në Ningbo Port --- e famshme portit detar ndërkombëtar me avantazhin e jo-silting, thellë-ujit dhe pa akull gjatë gjithë vitit.

E themeluar në vitin 1992, duke mbuluar një sipërfaqe prej 25.000 metra katrore dhe me zonën e seminarit prej 18.000 metra katrorë, NJMM ka pajisje të avancuar, teknologji të drejta të plota, si dhe prodhimin e pasur dhe përvojën e menaxhimit në press-ngjitur çeliku zonën bezdisshëm mbi 10 vjet. NJMM është ndër prodhuesit më pak kryesorë të cilët kanë të gjithë procesin e prodhimit nga duke bar të çelikut galvanizuar bezdisshëm.

Ningbo Jiulong Makineri Prodhim Co, Ltd (NJMM) --- Kultura Company

vizion

Për të qenë lider në tregun e çelikut bezdisshëm, furnizuesi i preferuar dhe një qytetar i mirë të korporatës.

mision

Për të ofruar produkte të kualitetit të lartë dhe shërbimeve me ekspertizën globale;
Për të ndërtuar një mjedis harmonik për të punësuarit në rritje së bashku me kompaninë;
Për të kontribuar në avancimin e të dy industrisë dhe shoqërisë.

Vlerë thelbësore

Integriteti, Team Work, Innovation, klient fokusuar


WhatsApp Online Chat!