Inxhinieri Rastet

NJMM tregjet e produkteve të saj kryesisht në SHBA, Britani të Madhe, Spanjë, Holandë, Australi, Zelandën e Re, Japonia, Malajzia, Singapor, Tajlandë, etj

Në familje, marketingut dhe shërbimit qëllimin e saj i ka mbuluar të gjitha krahinat në mbarë vendin dhe gjerësisht të zbatuara në shumë projekte të njohur.

BP (CHINA BRANCH) PROJECT

PROJEKTET BASF KIMIKE

Sinopec ZHENHAI ETHYLENE PROJECT në Ningbo

NINGBO Wanhua poliuretani PROJECT


WhatsApp Online Chat!