Turne në fabrikë

Fabrika e Kompanisë

themeluarnë vitin 1992, duke mbuluar një sipërfaqe prej 25000 metrash katrorë dhe me sipërfaqe punishteje prej 18000 metrash katrorë. Ka trafik të përshtatshëm dhe vendndodhje superiore me vetëm 30 minuta me makinë deri në Aeroportin Ndërkombëtar Ningbo Lishe dhe vetëm 25 minuta me makinë deri në Portin Ningbo --- porti i famshëm ndërkombëtar detar me avantazhin e pa lyerjes, me ujë të thellë dhe pa akull gjatë gjithë vitit.

Pajisjet e prodhimit

NJMMka pajisje të avancuara, teknologji të plotë, si dhe përvojë të pasur në prodhim dhe menaxhim në zonën e grilave të çelikut të salduar me shtyp mbi 10 vjet.NJMM është ndër të paktët prodhues kryesorë që kanë të gjithë procesin e prodhimit nga shufrat e mbajtësve deri te grilat e çelikut të galvanizuar.

sb5

Shërbimi & Këshilla

zhvillimi i shpejtë i shkencës dhe teknologjisë moderne, tregu i produkteve dhe shërbimeve është bërë gjithnjë e më kërkues, për të siguruar cilësinë e shërbimit para shitjes, kompania ka një proces rigoroz të përzgjedhjes së punonjësve të rinj, si dhe ofron një shumëllojshmëri trajnimesh dhe mundësish për punë. për të studiuar jashtë vendit dhe personel teknik.Kompania për shërbimin "efikas dhe efektiv, klienti i pari" synon të ofrojë këshilla profesionale dhe mbështetje teknike për klientët.

Kontrolli i cilësisë

Cilësiaështë jeta, ndjenja e cilësisë është shpirti i jetës.Prandaj, kompania ka përmirësuar cilësinë e produktit dhe ka vendosur në radhë të parë ndërgjegjësimin e plotë të markës së cilësisë.Kompania me mjete profesionale të testimit të cilësisë dhe personel testues, qëllimi është të garantojë cilësinë dhe të rrisë konkurrencën e ndërmarrjeve.


WhatsApp Online Chat!