FAQs

FAQ

PYETJET MË TË SHPESHTA

Çfarë standarde mund çeliku NJMM i bezdisshëm takohen?

NJMM mund të bëj çeliku bezdisshëm sipas standardeve të vendeve të ndryshme, të tilla si Kina: YB / T4001.1-2007, USA: ANSI / NAAMM (MBG531), Britania e Madhe: BS4592 dhe kështu me radhë.

Çfarë specifikimi i bezdisshëm çeliku mund të bëj NJMM?

NJMM mund të bëj ndonjë specifikim të çelikut bezdisshëm në dispozicion, si në përshkrimin inç dhe përshkrimin metrik.

Cilat janë madhësive më së shpeshti pajisur panel?

Madhësive më të zakonshme standarde panel janë 3'X24 ', 3'X20', 1000X6000mm, 1000X6100mm etj

Cilat janë madhësive më së shpeshti pajisur bar (lartësi dhe trashësi)?

Baret më të zakonshme janë 1 "X 1/8", 1 "X 3/16", 1 "X 3/16", 1 "X 3/16", dhe 25X3, 30X3, 32X3, 25X5, 32X5, 35X5, 38X5 etj

Çfarë është dallimi në mes bar dhëmbëzuar dhe jo-dhëmbëzuar bezdisshëm?

Dhëmb është bërë për rezistencë pip. Ajo është e bezdisshëm që ka sipërfaqet lartë të mbajtur bare notched.

Çfarë përfundon janë të ofruara në bar grilën?

Bar bezdisshëm vjen në paperpunuar, pikturuar, dip hot galvanizuar.

Bën NJMM OEM?

Po.

Duan të punojnë me ne?


WhatsApp Online Chat!