Qendra Burimore

Informacione të përgjithshme e çelikut Garting

Renditja Informacion

1. Lloji i bezdisshëm. Ai përfshin duke pasur lloj bar (gjerësi dhe trashësi), duke pasur bar katran, katran kryq bar. Për shembull, JG325 / 30/100 JG255 / 30 / 100S, etj
2. madhësia bezdisshëm, kjo është gjatësia nga gjerësia. Shënim: drejtimi i gjatësisë është e njëjtë si drejtim duke bar. Referuar drejtimin e hapësirë.
3. Sasia e bezdisshëm.
(1) Matur nga PC në qoftë se urdhri nuk është aq i madh.
(2) Matur nga metra katrorë nëse madhësive bezdisshëm janë komplekse, dhe njësia do të shënohet si m2.
(3) matet edhe nga pesha nëse madhësive bezdisshëm janë komplekse, dhe njësia do të shënohet si kg. Shpreh: pesha e bezdisshëm do të caculated sipas YB / T4001.1-2007.
4. Banding i bezdisshëm. Bar banesë me të njëjtën madhësi e bar duke mbajtur është në dispozicion për banding e grilën. Banding veçantë ose nuk banding do të jetë në dispozicion në bazë të konfirmimit të bërë nga blerësi dhe furnizuesit.
5. trajtim Serface. Hot-dip galvanizing është përdorur në përgjithësi, dhe duke bërë trajtim sipërfaqësor ose nuk ka bërë do të jetë subjekt i vendimit të blerësit nëpërmjet diskutimit.

shkallë shkel

1. Lloji i bezdisshëm. JG255 / 30/100 dhe JG325 / 30/100 do të rekomandohet parë.
2. Madhësinë ecurit., Që është gjatësi me gjeresi. Shënim: drejtimi i ecurit referohet drejtim të gjerësisë së shkallë.
3. Sasia e ecurit. Shkel do të llogaritet me copë.
4. trajtimin sipërfaqësore. Hot-dip galvanizing është përdorur në përgjithësi, dhe duke bërë trajtim sipërfaqësor ose nuk ka bërë do të jetë subjekt i vendimit të blerësit nëpërmjet diskutimit.
5. Lidhur me pjatë anë të ecurit, ju lutemi të shihni foto e bashkangjitur. Dhe ju lutem kontrolloni tabelë për të parë lidhjen mes gjerësi & vrimë katran e të ecurit.

Pjatë Ana miraton bar duke mbajtur 65 × 5 mm. Është mitred vetëm kur kërkon nga konsumatorët.

bar duke katran (mm)

Recommended Gjerësia (mm)

30

125

155

185

215

245

275

305

40

125

165

-

205

245

285

325

Ndarje të ndreqim Hole (mm)

45

75

75

100

100

150

150

shkallë shkel

Përfundoi bezdisshëm mbushur me rrip çeliku, dhe dru zakonisht përdoret për hasër, kështu që është e përshtatshme për të ngarkuar. Për grilën e zi, bar banesë në dispozicion për paketim.
Shënim: The paketim do të jetë në bazë të kërkesave të klientëve përmes diskutimit.

bzt1
PAKETA STANDARD për panelin fabrikuar
bzt4
PAKETA për tuba
bzt2
PAKETA STANDARD PËR shkallë shkel
bzt5
PAKETA kaci PËR mbështetëse
bzt3
PAKETA kaci PËR bezdisshëm
bzt6
PAKETA kaci për shkallët

WhatsApp Online Chat!