Supplier solusi grating profésional.produsén grating Top di Cina.

Ménta pesenan

Wilujeng sumping di parusahaan urang

Tentang Kami

Ningbo Jiulong Machinery Manufacturing Co., Ltd (NJMM)
Nyaéta salah sahiji pabrik ngarah specializing dina ngahasilkeun pencét-dilas grating baja di Cina.Tempatna di kota palabuan anu kasohor —Ningbo.
Cai mibanda lalulintas merenah jeung lokasi unggul kalawan ngan 30-menit drive ka Bandara Internasional Ningbo Lishe sarta ngan 25-menit drive ka Ningbo Port-pelabuhan laut internasional kawentar kalawan kauntungan non-silting, jero-cai jeung és-gratis sapanjang taun. buleud.

 

  • a13f8586
  • f43ae8da1

Bérita paling énggal

Chat Online WhatsApp!