Stair Tread-JT6 factory and manufacturers | Jiulong

Stair kembangan-JT6

Pondok Description:


  • Payment Terms: L/C,D/A,D/P,T/T
  • port of loading: ningbo
  • delivery time: 10-15days
  • certification: CE,ISO9001-2015,ISO14001 and OHSAS18001
  • jéntré produk

    Tags produk

    Longta stair  kembangan dijieunna tina waja grating, & loba dipaké di sagala tangga baja. Featuring instalasi gampang, struktur kuat & penampilan estetika, & perméabilitas cai alus. Bisa fabricate eta dina atos kalawan requirment cutomers '.

    Jenis Stair kembangan

    Jenis kembangan: JT6
    Nosing: nangtung belang Lempeng Nosing
    ningkatna: Bolted ngaropéa

     

    Jenis Stair kembangan

    ttb10

    pak-pakan

    ttb11


    Diajar Steel Grating

    Baja Grating Standar

    Standar Bahan baja Standar galvanizing panas
    Cina: YB / T4001.1-2007 Cina: GB700-2006 Cina: GB / T13912-2002
    AS: ANSI / NAAMM AS: ASTM (A36) AS: ASTM (A123)
    UK: BS4592 UK: BS4360 (43A) UK: BS729
    Australia: AS1657 Australia: AS3679 Australia: AS1650

    ggb7
    1. bearing bar pitches bisa jadi 12,5 nepi ka 15, 20, 30,32.5,34.3, 40,60mm, nu 30mm & 40mm nu dianjurkeun. 
    2. Palang bar pitches bisa jadi 38,50,60, mun 100mm, nu 50mm & 100mm nu dianjurkeun. 
    3. Sign sahiji bentuk bearing bar. F - gaya Userboxtop (bisa jadi disingkahkeun dina lambang baja grating); S - gaya Serrated; I - I-bentuk gaya 
    4. Sign perlakuan permukaan. G - galvanizing Hot (bisa jadi disingkahkeun dina lambang baja grating); P - dicét; U - untreated

     

    Widang aplikasi:
    1. industri kimia Lampu / Petro-kimia / mesin kimia industri / Tekstil / Port rékayasa
    2.Oil jeung gajih kimia / Tatanén Peternakan / Hortikultura / industri Steel / Runtah disposale
    3.Food ngolah / Akuatik beternak / industri Fertiliazer / Phamaceutical industri / Parkir kavling
    tatangkalan 4.Cement / kilang lisah Minyak / Pertambangan sarta kilang lisah / Power tutuwuhan / utilties Public
    5.Marine rékayasa / industri Shipbuilding / bahan Konstruksi / Pertahanan proyék / proyék Airport
    6.Water pembuangan tutuwuhan / kokotor / Paper jeung industri bubur / Konstruksi industri / industri Transportasi / industri Automotive
    umum kagunaan tina GRATING:
    Flooring Catwalks Mezzanines / decking Stair kembangan Anggar
    Kolong floors bin Ramps Docks Trench nyertakeun Jandela na mesin penjaga aman 
    kabaya Entilation kabaya layar Panyimpenan ditunda drainase siling pit panutup Nyeuseuh  

    Jenis Steel Grating

    Babandingan Feature:

     ggb2  ggb3  ggb4

    Polos: Salah sahiji nu paling loba dipaké grating, sadia pikeun flooring, trotoar, dranage pit panutup, stair kembangan, jsb

    Serrated: Leuwih alus non-skid harta & kaamanan ngabandingkeun kana grating polos.

    Kuring bentuk-: torek, leuwih ekonomis jeung praktis ngabandingkeun kana grating polos.

    TIM20180920172336


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!